Welkom bij LEON administraties en advies BV

In toenemende mate zien wij dat er een groeiende vraag is naar een no-nonsense aanpak van de administratieve dienstverlening en dat met name in het MKB segment. Een aanpak waarbij de organisatie, en met name de business van de ondernemer voorop staat.

De aanpak van LEON administraties en advies BV is dan ook zeer sterk gericht op de ondernemer en zijn business. Wij zien de financiële administratie als een afgeleid doel, een doel om de ondernemer een goed fundament te geven voor de sturing en beheersing van zijn onderneming. De financiële administratie is voor ons geen doel op zich.

Gestoeld op deze uitgangspunten hebben wij er voor gekozen om alle relaties een gedegen rapportage structuur aan te bieden. Deze maandrapportage bestaat uit een balans en een winst- en verliesrekening van de onderneming maar ook uit klantspecifieke (samen met u bepaalde) informatie en analyses.

Daarnaast opereren wij in een groot netwerk van diverse specialisten. Waar nodig zullen wij in overleg met U de beste specialisten voor u inschakelen. Op deze manier betaald u als ondernemer voor de reguliere werkzaamheden een laag tarief en bent u bij specifieke vraagstukken verzekerd van een specialistische aanpak en werkwijze.

Geïnteresseerd, neem voor een geheel vrijblijvend gesprek gerust contact met ons op.